Kategorier
Ukategorisert

Klubbmesterskap

I forbindelse med «TFS November Match 2021», 26 – 27 November, arrangeres også TFS sitt klubbmesterskap. Se Shoot’n Score It for ytterligere detaljer.

Match er veldig bra bemannet med RO’er, men vi trenger fortsatt noen frivillige til å hjelpe til med bygging, patching og riving.
For å kunne holde matcher jevnlig er vi avhengig av at frivillige stiller opp og at dette arbeidet blir spredd på flest mulig slik at belastningen ikke blir for stor på enkelt personer. Denne matchen er tenkt bemannet med flere personer enn hva vi vanligvis gjør, nettopp for at de fleste skal slippe å jobbe over flere dager.

Har du tid til å bidra en av dagene, vennligst ta kontakt med arrangør via Shoot’n Score It og meld din interesse og du vil bli belønnet med en stor takk og mulighet for å skyte match gratis.

Kategorier
Ukategorisert

Feltløypa

En liten påminnelse: de av våre medlemmer som bruker feltløypa ved Jonsvatnet, som ikke også er medlem i TPK, skal kun benytte de to banene TFS leier, dvs bane 2 og bane 3 (der det står en del utstyr på høyre side av banen).

På grunn av at det er registrert uvedkommende skyttere som ikke er medlem av TPK eller noen som leier hos TPK (som TFS gjør) i feltløypa, kan man ved besøk i feltløypa heretter bli spurt av banemester/medlemsansvarlig i TPK om å identifisere seg.

Kategorier
Ukategorisert

Årsmøte

Husk ÅRSMØTE i TFS i dag, kl. 1800 på Best Western Bakeriet Hotel (Brattørgata 2, Trondheim)

Det blir tilviste plasser, avstand mellom de oppmøte, m.a,o. de sedvanlige forholdsreglene ifm Covid-19.

Du blir også nødt til å registrere deg med navn og tlf. nr. på hotellet, håper ikke det er kontroversielt.

Velkommen!

Kategorier
Ukategorisert

Godkjenningsmatcher

I forbindelse med godkjenningskurs forrige og kommende helg vil det arrengeres to level 1 matcher i feltløypa ved Jonsvatnet, den første 12. mai og den siste 19. mai. Det forventes 11 deltakere fra kursene, resterende plasser er åpne for alle. Det er holdt av plasser til kursdeltakerne slik at de plassene som nå er tilgjengelige på SSI er åpne for alle (antatt 18-20 plasser i mainmatch totalt).

https://shootnscoreit.com/event/22/12522/
https://shootnscoreit.com/event/22/12523/

Kategorier
Ukategorisert

Årsmøte

Innkalling til årsmøte er sendt ut på e-post til klubbens medlemmer. Årsmøtet avholdes 27. mai kl. 18 på Best Western Hotel Bakeriet.

Dokumentene ligger også på medlemssiden, der de fleste nå har fått opprettet bruker. Som nevnt i tidligere innlegg: første gang velges «Mistet passordet ditt?» og fyll så inn medlemsnummer eller e-postadressen som ligger i medlemsregisteret, så mottar du en epost for å sette passord.

Hvis du ikke har mottatt epost, eller ikke kommer deg inn på medlemssiden, ta kontakt med sekretæren.

Kategorier
Ukategorisert

2-gun stevne i Hemne

Våre venner i Hemne Pistolklubb arrangerer en 2-gun match (IPSC tournament) med pistol og minirifle søndag 16. mai. https://shootnscoreit.com/event/22/12470/

Kategorier
Ukategorisert

Treningsmatch

Vi satser på å få til en liten level 1 treningsmatch førstkommende lørdag 27. mars, se i kalenderen.

Kategorier
Ukategorisert

Medlemsside

Det er nå en medlemsside med informasjon og dokumenter for klubbens medlemmer i menyen. Denne krever innlogging. Prosessen med å opprette brukere til alle medlemmer er i gang, og en del vil allerede kunne trykke «Mistet passordet ditt?» og fylle inn medlemsnummer eller e-postadressen klubben har registrert for dere, og motta en e-post for å få satt passord.

Kategorier
Ukategorisert

Informasjonsside om bly

Det er lagt ut en side med informasjon om blyeksponering for skyttere under informasjonsfanen.

Kategorier
Ukategorisert

Feltløypa

Gode nyheter til våre medlemmer! Styret i TPK har fattet følgende vedtak for feltløypa ved Jonsvatnet:

Styret sier ja til at TFS kan benytte karabiner i pistolkaliber for å trene til programmene Mini Rifle (22LR) og Pistol Caliber Carbine (fra 9mm til 45ACP)

Dette som en prøveordning ut 2021.

Styret i TPK